Eksperter i Urban Farming


Institut for Plante- og Miljøvidenskab

Lektor
Jakob Magid

  • Recirkulering af affalds- og næringsstoffer
  • Forurening og risici ifm. urban farming
  • Dyrkningssystemer inden for urban farming

jma@plen.ku.dk

 +45 35 33 34 91

Adjunkt
Kristian Holst Laursen

  • Plantenæringsstoffer og fødevarekvalitet
  • Vertical farming
  • Økologisk planteproduktion
  • Urbane dyrkningssystemer
  • Gødskning og plantevækst

holst@plen.ku.dk

+45 35 33 37 28

Lektor
Dorte Bodin Dresbøll

  • Urbane og peri-urbane dyrkningssystemer
  • Proteinafgrøder
  • Ressourceudnyttelse
  • Samdyrkning

dbdr@plen.ku.dk

+45 35 33 34 52

Adjunkt
Christian Bugge Henriksen

  • Bæredygtige fødevaresystemer
  • Lokal, plantebaseret fødevareproduktion
  • Madskov, skovhaver og skovlandbrug
  • Miljøvurdering og beslutningsunderstøttende systemer

cbh@plen.ku.dk

+45 35 33 35 75

Institut for Geovidenskab og Naturressourcer

Professor 
Henrik Vejre

  • Definitioner og teoretiske rammer for urban farming
  • Sociale aspekter ved urban farming
  • Typer af urban farming i Europe
  • Eksternaliteter forbundet med urban farming
  • Det bynære landbrug
  • Planlægning for urban farming

hv@ign.ku.dk

+45 35 33 18 19

Studieadjunkt - Skovskolen
Rasmus Halfdan Jørgensen

  • Anvendt planteøkologi
  • Skovhaver
  • Skovlandbrug
  • Agro-innovation

rhj@ign.ku.dk

+45 93 56 52 63

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi

Lektor og sektionsleder
Jesper Sølver Schou

  • Efterspørgsel efter urban farming produkter
  • Produktionssystemer og produktionsøkonomi
  • Eksternaliteter og offentlige goder ved Urban Farming
  • Teknologi og teknologispredning
  • Produktionspotentialer

jss@ifro.ku.dk

+45 35 33 69 01

Adjunkt
Rebecca Leigh Rutt

  • Urban farming og miljømæssige rettigheder inkl. ‘food justice’
  • Urban farming og urban politisk/økonomisk økologi.
  • Aspekter ifm. adgang, offentlig deltagelse og inklusion/eksklusion

rlr@ifro.ku.dk

+45 35 32 69 84

Institut for Fødevarevidenskab

Lektor
Michael Bom Frøst

  • Sensorik
  • Gastronomi
  • Oplevelse af mad og fødevarer
  • Design Thinking
  • Forbrugerpræferencer

mbf@food.ku.dk

+45 35 33 32 07